dissabte, de setembre 29, 2012

Amb dos pebrots...

El Jueves 1.844

(Per cert: els molt caganers han tret de www.eljueves.es la portada del mateix número sobre Mahoma)


:::::::::::::::::::

http://www.ara.cat/societat/CiU-PSC-comissio-investigacio-escandols-sanitat_0_780522049.html

L'avançament electoral desactiva la comissió d'investigació sobre els escàndols de la sanitat

CiU i PSC havien pactat una llista de compareixences molt criticada per la resta de grups


L'avançament electoral anunciat aquest dimarts a la tarda pel president de la Generalitat desactivarà la comissió d'investigació del Parlament sobre els escàndols de la sanitat catalana. La comissió havia aprovat aquest dimarts al matí la llista de compareixences, pactada per CiU i PSC i molt criticada per la resta de grups parlamentaris.

El pla de treball aprovat preveia que donessin explicacions davant de la comissió l'actual conseller, Boi Ruiz, l'exconsellera Marina Geli, el diputat de CiU i exalcalde de Lloret Xavier Crespo, l'expresident de l'Institut Català de la Salut i d'Innova Josep Prat, i el vicepresident del Consorci de Salut i Social i president del Grup Serhs, Ramon Bagó.

Prat està esquitxat pels suposats pagaments no justificats d'un hòlding d'empreses municipals de Reus, Innova. Crespo està sent investigat per suposats cobraments irregulars de la societat Centres Mèdics Selva Maresme, de la qual era gerent. Per la seva part, Bagó està sota sospita per l'adjudicació al Grup Serhs del servei de restauració de diversos hospitals del Consorci.

Tots els partits de l'oposició, excepte el PSC, han denunciat l'existència d'una "sociovergència sanitària" que ha deixat fora altres "persones clau", en paraules de Josep Vendrell, d'ICV. "CIU i PSC han pactat prèviament les votacions en aquesta comissió", ha afegit Carme Vendrell, d'ERC, després que els dos grans partits votessin el mateix en totes les sol·licituds.

ICV i ERC ja s'havien mostrat partidaris, en els últims dies, que la comissió d'investigació es tornés a crear en la pròxima legislatura, en cas que es convoquessin eleccions anticipades. Organitzacions com la Plataforma Dempeus per la Salut Pública també demanen que el Parlament reobri la investigació en els propers mesos.


:::::::::::::::::::::::

http://www.youtube.com/watch?v=ZMHtyW7ys8k

Judici a la Marta Sibina i l'Albano Dante de @_Cafeambllet 3 #viavol20mil



Publicado el 27/09/2012 por
 
Informació del judici contra l'Albano i la Marta de @_cafeambllet denunciats per Josep Maria Via, empresari vinculat als negocis de la salut i defensor de les privatitzacions del sistema públic.
Aquest clip contè les impressions que l'Albano i la Marta ens van transmetra un cop acabat el judici.
El judici, durant el qual la marta i l'Albano no han pogut parlar - cosa que la llei contempla - forma part del documental "La salut el negoci de la vida" que s'estrenerà el proper 21 de Novembre.
Tots amb l'Albano i la Marta, tots amb @_caféambllet
http://pucketa.blogspot.com.es/2012/09/viavol20mil.html
#viavol20mil #lademandadevia


:::::::::::::::::::::::

http://www.youtube.com/watch?v=3RSxv4V9FWI

TV3 - Polònia - L'enterrament de la puta i la Ramoneta




Publicat el 21/09/2012 per
 
Artur Mas (Bruno Oro) i Oriol Pujol (Queco Novell) organitzen un enterrament molt sonat: el de la puta i la Ramoneta, que, segons sembla, han deixat d'existir definitivament, però no se sap mai.

:::::::::::::::::::::::::

http://www.cadenaser.com/espana/articulo/duran-diu-autodeterminacio-equival-independencia-i-catalunya-fara-cap-disbarat/csrcsrpor/20120926csrcsrnac_9/Tes

Duran diu que autodeterminació no equival a independència i que Catalunya "no farà cap disbarat"

El secretari general de CiU, en una entrevista a la Cadena SER, assegura que el Govern no se saltarà la llei però defensa la necessitat d'un referèndum

CADENA SER   26-09-2012

(...)

:::::::::::::::::::::::


TV3 - "Polònia" - CiU i la independència - 01/03/2012



Publicat el 02/03/2012 per

dissabte, de setembre 22, 2012

Nikola Tesla: «El present és d'ells; el futur és meu»


«Let the future tell the truth and evaluate each one according to his work and accomplishments. The present is theirs; the future, for which I really worked, is mine»

«Today's scientists have substituted mathematics for experiments, and they wander off through equation after equation, and eventually build a structure which has no relation to reality»

«The scientists of today think deeply instead of clearly. One must be sane to think clearly, but one can think deeply and be quite insane»


Nikola Tesla (1856–1943)



Tres articles entre els molts i variats que hi ha sobre ell a internet:

http://www.bibliotecapleyades.net/tesla/esp_tesla_28.htm 

http://elproyectomatriz.wordpress.com/2009/11/30/nikola-tesla/
http://www.escuadronesporlaverdad.com/index.php?title=Nikola_Tesla

L'elogi que en va fer l'alcalde de Nova York a la seva mort:

http://www.youtube.com/watch?v=RAgevN9iseM
Mayor Fiorello LaGuardia's Eulogy to Nikola Tesla


dijous, de setembre 06, 2012

Dèficit fiscal interregional

Un missatge de l'economista no independentista (de moment) 
Santiago Niño Becerra el 28-08-2012 al Twitter:


El gràfic de les dades del 2005 del dèficit fiscal reconegut oficialment amb la seva publicació al 2008:



Hi ha investigadors que diuen que per Catalunya representa més o menys el mateix en percentatge (entre el 8 i el 10 per cent del PIB) almenys des dels temps del "Conde-duque de Olivares" (i anem sumant i multiplicant) però segurament ara mateix sigui encara pitjor, perquè, tot i que hi havia el compromís de fer-ho, ja no l'han tornat a publicar oficialment. Ni tampoc s'ha tornat a reclamar, per cert.

I que s'ha fet amb tota aquesta enormitat de diners robats "por derecho de conquista"?
Doncs el mateix que es va fer amb tot l'or i la plata d'Amèrica: fer-los desaparèixer sense que en quedi res de profit per al futur... almenys per a la majoria, és clar.

La intervenció de Santiago Niño aquest passat dilluns al programa del Cuní a 8TV va estar força bé perquè, per una vegada, el va deixar parlar:


http://www.8tv.cat/8aldia/videos/santiago-nino-becerra-aclareix-en-quina-situacio-economica-ens-trobem-avui-a-8-al-dia-p/

03/09/2012 EconomiaVídeos

Santiago Niño-Becerra: “Si l’Estat no hagués injectat diners a Bankia, el banc hagués fet fallida”

Josep Cuní ha entrevistat el catedràtic d’Economia Santiago Niño-Becerra al programa 8 al dia.

Sobre Bankia, Niño-Becerra ha afirmat: “Si l’Estat no hagués posat 4.500 milions d’euros ara, i 15.000 més endavant, hi hauria cues davant de les oficines de Bankia. Un banc no pot fer fallida.”

Respecte al rescat de Catalunya s’hi ha mostrat crític: “No té cap lògica, si Catalunya dóna 16.000 milions d’euros a Espanya i ara demana un rescat de 5.000 milions, no té lògica.” I ha afegit: “No sé si una Catalunya independent és políticament viable, el més recomanable és el Pla Ibarretxe, que va quedar en paper mullat.”

Niño-Becerra ha aclarit: “La rebaixa de la qualificació de Standard & Poor’s a Catalunya s’ha malinterpretat. Si la demanada de Catalunya tira endavant i Catalunya recupera els 16.000 milions d’euros, Espanya anirà pitjor, per això la rebaixa.”

Sobre un possible rescat d’Espanya s’hi ha mostrat contundent: “El Govern vol vendre que les ajudes europees són diferents seqüències, primer el rescat a la banca, després el possible rescat tou, això és tot una sola seqüència. Espanya necessitarà entre 320.000 i 350.000 milions d’euros. Està clar que això implicarà més retallades.” I també ha afirmat: “Espanya necessitarà diners perquè no pot pagar el que deu.”

El catedràtic ha parlat de l’estat de les autonomies: “Al final de la història, aquest estat de les autonomies de les transferències ens adonarem que no ens el podem permetre. Hi ha autonomies que no són viables econòmicament. Les que són insostenibles han de desaparèixer.”

En referència amb les dades de l’atur ha dit: “Espanya té un atur del 24%. A Euskadi hi ha zones que només tenen un 2%. Això es deu al fet que tenen una estructura diferent. Espanya s’ha d’estructurar diferent. Hi ha zones que tenen molt de futur, en d’altres zones no s’hi ha d’invertir.” Finalment, Niño-Becerra ha conclòs: “Mai tornarem a créixer com ho fèiem el 2007.”


Salut, molta salut!