dissabte, de setembre 29, 2012

Amb dos pebrots...

El Jueves 1.844

(Per cert: els molt caganers han tret de www.eljueves.es la portada del mateix número sobre Mahoma)


:::::::::::::::::::

http://www.ara.cat/societat/CiU-PSC-comissio-investigacio-escandols-sanitat_0_780522049.html

L'avançament electoral desactiva la comissió d'investigació sobre els escàndols de la sanitat

CiU i PSC havien pactat una llista de compareixences molt criticada per la resta de grups


L'avançament electoral anunciat aquest dimarts a la tarda pel president de la Generalitat desactivarà la comissió d'investigació del Parlament sobre els escàndols de la sanitat catalana. La comissió havia aprovat aquest dimarts al matí la llista de compareixences, pactada per CiU i PSC i molt criticada per la resta de grups parlamentaris.

El pla de treball aprovat preveia que donessin explicacions davant de la comissió l'actual conseller, Boi Ruiz, l'exconsellera Marina Geli, el diputat de CiU i exalcalde de Lloret Xavier Crespo, l'expresident de l'Institut Català de la Salut i d'Innova Josep Prat, i el vicepresident del Consorci de Salut i Social i president del Grup Serhs, Ramon Bagó.

Prat està esquitxat pels suposats pagaments no justificats d'un hòlding d'empreses municipals de Reus, Innova. Crespo està sent investigat per suposats cobraments irregulars de la societat Centres Mèdics Selva Maresme, de la qual era gerent. Per la seva part, Bagó està sota sospita per l'adjudicació al Grup Serhs del servei de restauració de diversos hospitals del Consorci.

Tots els partits de l'oposició, excepte el PSC, han denunciat l'existència d'una "sociovergència sanitària" que ha deixat fora altres "persones clau", en paraules de Josep Vendrell, d'ICV. "CIU i PSC han pactat prèviament les votacions en aquesta comissió", ha afegit Carme Vendrell, d'ERC, després que els dos grans partits votessin el mateix en totes les sol·licituds.

ICV i ERC ja s'havien mostrat partidaris, en els últims dies, que la comissió d'investigació es tornés a crear en la pròxima legislatura, en cas que es convoquessin eleccions anticipades. Organitzacions com la Plataforma Dempeus per la Salut Pública també demanen que el Parlament reobri la investigació en els propers mesos.


:::::::::::::::::::::::

http://www.youtube.com/watch?v=ZMHtyW7ys8k

Judici a la Marta Sibina i l'Albano Dante de @_Cafeambllet 3 #viavol20milPublicado el 27/09/2012 por
 
Informació del judici contra l'Albano i la Marta de @_cafeambllet denunciats per Josep Maria Via, empresari vinculat als negocis de la salut i defensor de les privatitzacions del sistema públic.
Aquest clip contè les impressions que l'Albano i la Marta ens van transmetra un cop acabat el judici.
El judici, durant el qual la marta i l'Albano no han pogut parlar - cosa que la llei contempla - forma part del documental "La salut el negoci de la vida" que s'estrenerà el proper 21 de Novembre.
Tots amb l'Albano i la Marta, tots amb @_caféambllet
http://pucketa.blogspot.com.es/2012/09/viavol20mil.html
#viavol20mil #lademandadevia


:::::::::::::::::::::::

http://www.youtube.com/watch?v=3RSxv4V9FWI

TV3 - Polònia - L'enterrament de la puta i la Ramoneta
Publicat el 21/09/2012 per
 
Artur Mas (Bruno Oro) i Oriol Pujol (Queco Novell) organitzen un enterrament molt sonat: el de la puta i la Ramoneta, que, segons sembla, han deixat d'existir definitivament, però no se sap mai.

:::::::::::::::::::::::::

http://www.cadenaser.com/espana/articulo/duran-diu-autodeterminacio-equival-independencia-i-catalunya-fara-cap-disbarat/csrcsrpor/20120926csrcsrnac_9/Tes

Duran diu que autodeterminació no equival a independència i que Catalunya "no farà cap disbarat"

El secretari general de CiU, en una entrevista a la Cadena SER, assegura que el Govern no se saltarà la llei però defensa la necessitat d'un referèndum

CADENA SER   26-09-2012

(...)

:::::::::::::::::::::::


TV3 - "Polònia" - CiU i la independència - 01/03/2012Publicat el 02/03/2012 per