dilluns, de febrer 28, 2005

Hi ha molts Carmels

El Punt 28/02/2005

Arran del desastre del Carmel i del lamentable debat parlamentari en què suposadament s'havien d'aclarir els fets, s'han pogut sentir unes expressions ben galdoses dels polítics catalans. Deixant de banda el secret de domini públic de la corrupció institucionalitzada, han parlat obertament de «línia de confiança» i de «cercle d'excel·lència» per no dir clarament que uns adjudicaven a dit i els altres que van venir al darrere era millor que s'ho empassessin sense canviar res. I a sobre troben normal haver fet el traspàs de poders, en certes conselleries, només en un matí quan hi va haver el canvi de govern a la Generalitat.

Li pregunto al tripartit català si els agafa de sorpresa tot el que els acaba esquitxant, després d'haver-se empassat tota sencera l'herència convergent, incloent-hi gent en càrrecs importants que no només no van cessar sinó que alguns fins i tot van ser promocionats. Filtracions per aquí, coses mal fetes que acaben caient per allà... Però què s'esperaven? Tanta és la innocència o la connivència?

Els polítics sempre fan veure que es llancen els mateixos plats pel cap, i la gent que tingui problemes per culpa de les seves males actuacions, que es foti. La conclusió que en trec és que no només ens prenen el pèl per sistema, sinó que ara ja ens ho diuen a la cara sense complexos.

----------------------------------------

I tot just han començat amb l'AVE...
Quan arribi (si arriba) i quan corri (si corre) què hem d'esperar?