dijous, de febrer 15, 2018

La realitat actual dels "carrils bici" de Barcelona

Clourem una mena de trilogia amb les dues entrades anteriors.
La trilogia del despropòsit colauista (colauero?) dels carrers plens d'obres i tanques, convertits en filats i trinxeres de l'enginyeria capitalista enfront dels ciutadans.
La de la "contaminació" com a excusa per a una croada esperpèntica.

Visualitzem com són els sobredimensionats, mal dissenyats, pitjor executats i, en conseqüència, perillosos i totalment infrautilitzats "carrils bici" de la "nova" Barcelona.

I és que en lloc d'incentivar el seu us, sembla que el vulguin fer obligatori...


Per exemple, aquesta imatge, surrealista des de qualsevol angle, és la que es veu ara mateix a Travessera de Gràcia amb Sardenya:Molt "mono", el semaforet xamfraner, oi?

I aquesta altra és a només 100 metres de distància, a la cantonada següent (Travessera amb Marina):
Doncs amb "això" estan omplint els carrers de Barcelona.
I així és com diuen que aconseguiran, per força, que es deixi de fer servir el cotxe...

Calen més comentaris?

:-\

Potser aquesta entrevista del programa "Bàsics" de BTV (ara "betevé") amb Josep Garganté, de quan va marxar fastiguejat de l'Ajuntament de Barcelona, ens ajudarà a situar-nos millor i a entendre el veritable funcionament de "les coses".
Encara que consti d'assumir, ens relata una mena de versió "cutre i salsitxera" d'aquella genial sèrie britànica de fa gairebé 40 anys que es diu "Sí, Ministre" (i la seva continuació "Sí, Primer Ministre"):
http://beteve.cat/gargante-el-pitjor-de-lesser-huma-es-alla-dintre/

Redacció btvnotícies
dijous 18 de maig, 2017, 23.00

Garganté: “El pitjor de l’ésser humà és allà dintre”

L’encara regidor de la CUP diu que ha vist a l’Ajuntament les pitjors actituds de la política

A punt de deixar el càrrec, el regidor de la CUP Capgirem Barcelona assegura que no li ha agradat "gens" l'experiència a l'Ajuntament. "Allà hi ha el pitjor de l'ésser humà: el cinisme, la hipocresia i la falsedat" ha dit en una entrevista al programa 'bàsics'. Assegura que no ha fet cap amic i ha valorat negativament els dos anys de govern d'Ada Colau.

Garganté deixa el càrrec en compliment del compromís d'estar dos anys a l'Ajuntament. "Ara penso que m'he equivocat. Amb un any, n'hi hauria hagut prou" ha dit. Tot i això, ha valorat que l'experiència li ha servit per "conèixer com funciona la maquinària, que va sola. Si ara es morissin els 41 regidors, l'Ajuntament funcionaria igual perquè té una inèrcia".  Considera que la possibilitat d'introduir canvis a la política municipal és "molt limitada" i ha posat com a exemple les internalitzacions que s'han fet durant el mandat: "dels 880 serveis externalitzats que té el consistori, en dos anys, se n'han internalitzat tres".

El regidor també s'ha referit a les últimes protestes veïnals contra el turisme, com les pintades als voltants del Parc Güell i una manifestació al Poblenou que va acabar amb incidents. Ha negat que existeixi "turismofòbia". "Això és una paraula que s'ha inventat la caverna mediàtica i ideològica", ha dit. "Jo no condemno això, condemno el barricidi" i "que Barcelona és cada cop més un aparador".

"S'han convertit en part de l''status quo'"

Respecte als dos anys del govern d'Ada Colau, el regidor de la CUP Capgirem Barcelona ha dit que "no aprovaria". "Pensava que el gir a la dreta que han  fet -criminalitzar les vagues de TMB, perseguir policialment els venedors ambulants i condemnar les protestes veïnals-, trigarien més temps a fer-ho" ha afegit. Considera que el govern s'ha convertit "en una caricatura" i per això, diu, va posar-se la samarreta de Mickey Mouse amb la cara de l'alcaldessa en un ple.


http://www.directe.cat/noticia/607629/video-josep-gargante-cup-el-pitjor-de-lesser-huma-es-a-lajuntament

[Vídeo] Josep Garganté (CUP): “El pitjor de l’ésser humà és a l’Ajuntament de Barcelona”

El regidor cupaire sortint explica que entre els càrrecs electes hi ha cinisme, hipocresia, falsedat i aparences

19 DE MAIG DE 2017 16:40 H

El regidor de la CUP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Garganté, va anunciar fa uns dies que deixa el càrrec ja que a l’inici del mandat ja va anunciar que només s’hi estaria dos anys. No obstant això, abans de marxar s'ha buidat en una entrevista a Betevé i ha afirmat que no li ha agradat “gens” ser edil del consistori i ha criticat amb vehemència la política institucional centrant-se en els càrrecs electes.

"Allà hi ha el pitjor: cinisme, hipocresia, falsedat, aparences..."

Una de les grans perles que Garganté ha deixat és expressar que no li ha agradat ser regidor perquè “el pitjor de l’ésser humà està allà dins, i parlo dels càrrecs polítics, no parlo dels treballadors i funcionaris”. I ha continuat: “Per mi allà hi ha el pitjor: el cinisme, la hipocresia, la falsedat, les aparences...”. Segons el representant cupaire, que afirma no haver fet cap amic en la seva etapa com a regidor, “si demà es morissin els 41 regidors i regidores de l’Ajuntament, l’Ajuntament funcionaria igual perquè té una inèrcia, perquè les licitacions i els concursos per externalitzar continuarien”.

El per què de la samarreta de Colau amb orelles de Mickey Mouse

Garganté tampoc ha desaprofitat l’oportunitat d’explicar per què es va presentar a un ple municipal fa just un any amb una samarreta on es podia veure la cara d’Ada Colau amb les orelles de Mickey Mouse: “S’han convertit en una caricatura, en un producte més, i per això la samarreta del Mickey Mouse, de l’Ada Colau, era en plan ‘t’has convertit en una caricatura, ets una part més de l’status quo’”.